Zondag 7 September (dag 24) Calzadilla de la Cueza - Mansila de las Mulas 60 km. Ik zit aan km 1000!

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Het is windstil. Er is ietsje meer blauw in de lucht dan grijs. Rond 11 uur krijgt de zon het dan toch voor het zeggen. De gele graanstoppels beginnen te glanzen in de zon. In dit "land of nowhere" kruipt de weg traag verder. Indertijd kon je hiermee bergen aflaten verdienen. Zo was je zeker dat na de dood je ziel in de eeuwige velden van de hemel zou vertoeven... tussen de dampende potten rijstpap. Ik zou kunnen brullen als een ketter. Hier hoort mij tóch niemand. Maakt de meseta mij knettergek? In Sahagún doe ik een bezoekje aan de albuerge por penegrínos. Ik heb nood aan een gesprekje. De hospitalera is een Argentijnse die na 4 jaar met haar spaanse vriend, heimwee heeft naar haar vaderland. Ik kan het verdorie geloven, als je in zo een gat beland bent. "Ik zal ooit een keuze moeten maken". Asì es la vida. Dan schuiven de velden weer voorbij, plots een zielloos dorp met een al even futloze kat, dan terug de velden. No food, no drink. Dit is de farwest... zonder paarden, zelfs zonder stieren. Ik heb er 999 km opzitten!!!

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden