Zondag 22 Augustus 2010 (Dag 34) Cernosice - Praag (37 km) na 1574 km !!!!!!!!!

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Vandaag de laatste korte rit van 25 km. Het wordt bloedheet. Het boekje raadt mij de Fr8100 aan. In Zbraslov loopt het grondig mis door een wirwar van wegeniswerken aan de autostrade. Ik keer naar mijn vertrekpunt 7 km terug naar Cernosice om de Fr3 op te pikken. Halverwege ontmoet ik een Tsjechisch koppel dat tot bijna naar het centrum van Praag fietst. Bofkont dat ik ben! Ik mag hen volgen langs allerlei kleine wegjes (Fra1-Fra2) tot ze de Moldau oversteken. "Nog 2 km de Moldau volgen en je bent er"! Zonder hulp zou ik het waarschijnlijk nooit gevonden hebben. Voor ik het weet sta ik aan de beroemde brug "Karluv Most". Een traan ... Ik voel me plots zo uitgeput dat ik zo rap mogelijk de JHB Extol Inn hoop te vinden in de stillere wijk Holesovice. Het lukt me vrij goed. Ik kom aan in hetzelfde weertype als toen ik in Leuven vertrok. Azuurblauwe hemel en 30 graden Celcius. De circel is rond. Opdracht vervuld! Na 1574 km in plaats van de geschatte 1450 km.

HET WAS EEN LANGE GROENE PRACHTIGE TOCHT VOL VARIATIE, EEN TOCHT VAN DE STILTE. ZEKER DE MOEITE WAARD.

Mijn zus is onderweg om mij op te halen met de auto. Maar eerst gaan we een 4-tal dagen de toerist uithangen en de stadsfeer van Praag opsnuiven. Jééééh!

>>>>Nog even geduld voor alle foto's.<<<<<
Reacties

Knap gedaan

Hey Roethe,

Ik heb eindelijk weer de kans om je blog te lezen. In Zuid-Spanje overal Wifi maar geen pc te bespeuren. Handig maar alleen alleen je een eigen laptop meeneemt.
Goed dat je de laatste dagen in de zon hebt kunnen fietsen. Ik vind dat je het snel gedaan hebt. Nu besef je het misschien nog niet maar over enkele weken ga je supertrots zijn op jezelf. Je hebt het toch maar weer eens gedaan! En dat voor een omaatje :-))))
Zou het de laatste keer zijn dat je kuiten zo afgezien hebben? Of zu het over een jaartje weer beginnen kriebelen?

Groetjes en tot volgende week.

Ketrin

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden