Zondag 2 Juni 2013 (dag 8) Bayonne – Hendaya 51 km. Na 339 km aan de Spaanse grens.

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Alhoewel voorspeld is er nog altijd geen beterschap in het weer. We fietsen Bayonne uit langs de Nive waarvan het waterpeil begint te dalen. Op weg naar St.-Jean-de-Luz aan de Baskische kust kiezen we voor de “witte” binnenwegjes die ons promt uitnodigen tot fikse klimpartijen. De afdalingen zijn snel en koud. De Pyreneeën die nu vlak bijliggen blijven verscholen in de mist. Onlangs zou het nog hevig gesneeuwd hebben. In St.-Jean-de-Luz loopt iedereen gekleed in winterjassen. De palmbomen staan er verkouden bij. Na de nodige eetstop vatten we de “Corniche Basque” aan over de klippenkust naar Hendaya. Het is zó koud dat we niet eens de tijd nemen voor de prachtige uitzichten op de Atlantische oceaan aan de ene kant en het verscholen gebergte aan de andere kant. Voor de zoveelste keer moeten we op hotel in plaats van in ons tentje. Zouden we het terug sturen? Na 339 km staan we vlak voor de Spaanse grens.
Reacties

Great

This is the sort of manual that should be given and not the arbitrary deception that is at alternate sites. Welcome your sharing thisbest doc.The author clearly describe each and every part of the article with good language and information.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden