Zondag 16 September 2012. Terug naar huis vanuit Meersburg.

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Het is goed geweest. Tijd om terug huiswaarts te keren. Ikzelf was bij het vertrek niet uitgerust maar nog moe en niet helemaal bekomen van de verhuis. We hebben enorm geluk gehad met het weer. Slechts 1 dag hebben we in de regen gefietst. Meestal regende het ‘s nachts of tijdens een rustdag. Gedurende de eerste 10 dagen was het zweten en ploegen onder een verschroeiende zon, tijdens de laatste 10 dagen aan de Bodensee konden we genieten van een stralende nazomer. De Bodensee is een terechte bestemming om naar toe te fietsen.
Het was niet onze bedoeling buitenmatig af te zien. De eerste 500 km waren zo goed als plat zodat we ons gemiddelde van 300 km per week ruim overschreden. De Schwäbische Alb was redelijk lastig maar niet te vergelijken met de Dauphiné verleden jaar.
Duitsland is mooi maar Frankrijk vinden wij nog veel mooier en de Fransen hebben meer “l’art de vivre”.
Reuzengrote Schnitzels en Pommes of vettige aardappelen in boter gebakken, daar hebben we nu wel voor een hele tijd genoeg van gehad. Zou je geloven dat we 2 kilo bijgekomen zijn?
Dit is een voldoende reden om volgend jaar misschien – we zijn nu al bijna zeker - deze er terug af te fietsen in een nieuwe tocht!

Als toemaatje nog enkele foto’s van Allensbach en eiland Reichenau, Ludwigshafen en Meersburg.

Allensbach.
Ludwigshafen.


Meersburg.


Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden