Zaterdag 6 september (dag 23) Villalcazar de Sirga - Calzadilla de la Cueza 29 km halve rustdag

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Nu en dan een streepje zon. De milde wind is koud. In dit saaie landschap onderscheid ik slechts 3 kleuren : grijs, geel en een penseel blauw. Verder niets dan een eindeloze weg door een kaalgeschoren vlakte. Een voorbijgaande auto verdwijnt als een onzichtbare stip aan de einder. De dorpjes zijn levenloos. Een ongezellige hoogvlakte op 700 m zoals de Hoge Venen...zonder water en vele keren groter. Hier vecht ik tegen mijzelf, km na km. Hier kan ik er zó onderdoor gaan, hier kan ik zó beginnen huilen, hier kan ik zélf gieren als de wind. Mijn linkerknie geeft een ernstig sein om halt te houden. Mijn lichaam is toe aan rust, ikzelf aan bezinning. In het hostal hebben 2 Hollandse dames te voet dezelfde ervaring. Met de meseta lach je niet. Er is hoop. 88 km verderop in het westen ligt León en daarachter loert Galicië.
Gisteren was het in Santiago noodweer!


Reacties

wat steun

Ook nu wil ik je steunen in de toch wel heel zware tocht. Misschien moet je wat vaker een dagje rust nemen. Hoeveel km moet je nog afleggen ? Hier is alles OK, ben ook zwaar aan het sleuren met meubelen ...... omwille van werken aan m'n huis. Gisteren zijn Lydia en ik naar het boombal geweest, om de dagelijkse ........ wat te doorbreken, we hebben ons in het zweet gedanst.
Tot weldra, Annemie

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden