Zaterdag 18 Augustus 2012 (dag 5) Echtz – Euskirchen 51 km.

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Vandaag zou het de warmste dag van de hele zomer worden. 36°C. Er ligt geen druppel nevel op het gras. Rond 8u45 is het op de fiets al 24°C. Dit belooft. De weg stijgt voor de eerste maal na 220 km lichtjes. In Zülpich raken we de weg kwijt. Onze hersenen functioneren niet normaal (of wel?!). Hoe rapper we in Euskirchen zijn hoe beter. We bereiken het stadje op intuïtie. Een vriendelijke fietser loodst ons door allerlei steegjes en “Gassen” tot in het centrum. We bellen alle hotels uit het boekje op. In het 4de opgebelde hotel is er nog plaats. De kamer is tamelijk gezellig maar op het zuiden gelegen zonder overgordijnen. Dus kunnen we niets beter uitvinden dan onder de douche af te koelen en de avond in zwembroek door te komen. Het avondmaal is verrassend lekker. Morgen vertrekken we zo vroeg mogelijk want de hittegolf blijft aanhouden.

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden