Zaterdag 16 Augustus (Dag 2) Vers op de Lot - Castelnaud-Montratier

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

De nacht was bibberkoud. Al vlug ben ik tot Cahors afgedaald waar ik vanop een bank de Pont Valentré bewonder. Op deze bank heb ik ooit met mijn 2de partner gezeten. Het verlaten van de valei van de Lot is geen kinderspel. Een 4tal hellingen van 4 à 6% doen mij veel naar de drinbus grijpen. Gelukkig is deze veel groter dan vorig jaar. Rond 14u30 bereik ik Castelnaud waar een brasserie in de zon mijn eetlust niet onder bedwang kan houden. Ik laat me gaan en overloop in gedachte de prachtige panorama's van de Quercy. De camping is klein maar verzorgd. Het is vreemd. Pas 2 dagen onderweg en het is alsof ik nog aan de tocht van verleden jaar bezig ben. De 14 maanden er tussen lijken plots helemaal opgelost. Hoe relatief is de tijd toch.

Cahors


Camping

Reacties

kajjak en kanoo,s

jij kwam in Castelnaud aan en wij waren in twee kanoo,s langs Castelnaud aanvaren ,
vier kanjers van een boten met motor vlak langs ons varen net niet omgekantelt oef.
we zagen twee spanjaarden lang ons varen en nog twee ze waren aan het racen één van hun kantelde om hun boot zonk heel grappig
was dat hoor ruth, om te beginnen te vertrekken moesten we een uur wachten, mijn papa en ik zaten in één kanoo ik heb driekwart meer dan papa
geroeid!!!
pieterjan

Hallo Pieterjan, Ik wist dat

Hallo Pieterjan,

Ik wist dat jij vééééééél sterker bent dan je papa

Vriendelijke groetjes,
Ruth, pelgrim in het verleden en in het heden

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden