Zaterdag 1 September 2012 (dag 19) Sigmaringen. Rustdag. (824 km)

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Het regent hard als we opstaan. Dit zou voor de ganse dag zijn! Waarom zouden we ons haasten? Het enthousiasme om verder te trekken is klein. De kamer is gezellig en knus. We mogen een 2de nacht blijven. Om de regen te vergeten bezoeken we het beroemde romantisch uitziende Schloss van Sigmaringen dat van op een rots het hele stadje domineert. De vrouwelijke gids is deskundig en weet het publiek te boeien. Het Schloss heeft toebehoord aan één van de meest adellijke geslachten van Duitsland, de Hohenzollern. Deze familie heeft de Pruisische koning Wilhelm I voortgebracht, die tot Duitse keizer werd geproclameerd. Zijn kleinzoon was Willem II van Oranje. Onze koning Albert heeft langs zijn grootmoeder Elisabeth banden met dit belangrijke geslacht in de Europese geschiedenis. We bewonderen de rijkelijke vertrekken met antieke meubelen, kostbare wandtapijten en keramiek, een enorme collectie wapens en harnassen. We slenteren wat rond terwijl de regen overgaat in natte killige miezel. We zoeken terug de kamer op en zakken lui uit achter het grote scherm van de digitale TV.

Reacties

a berakhir di net. Pada

192.168.0.1

Here 192.168.0.1 People confused this IP address with 192.168.o.1 is an Internet Protocol Address that is used by a variety of broadband users

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden