Woensdag 6 juni (dag 5) Aubigny-au-Bac - Bony (Le Catelet) 50 km

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Zeer heuvelachtig. Ardeense toestanden. St-Quentin is nog 20 km verwijderd maar mijn knieën protesteren. Dus overnacht ik in een auberge-gite met een boerderij. Hier heb ik mijn eerste was kunnen drogen tussen de koeien. Nu pas begin ik te beseffen waarmee ik begonnen ben, een loodzware pelgrimstocht. Vandaag een heuvel van 120 m bedwongen. Vlakbij liggen de bronnen van de Schelde in Gouy. De waterscheiding tussen Schelde en Somme. Het heeft nog geen lek geregend. Op de boerderij kom ik eindelijk een beetje tot rust. Zeer lekker biologisch gegeten voor een aanvaarbare prijs. Mevrouw heeft dan ook verschillende prijzen gehaald voor haar landelijke keuken. Hier logeert nog een Amerikaan van 75 jaar die te voet de wereld afreist voor de vrede. Hij is al 3 jaar onderweg en heeft al in verschillende kranten gestaan. Ik ben dankbaar voor weer een toffe dag.


Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden