Woensdag 28 Juli 2010 (Dag 9) Werne - Werne 0 km Rustdag na 450 km

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Gisteren avond merkte ik dat mijn achterband kletskop staat. Ik mag een dag langer in het pensionnetje blijven en ik rep mij naar de fietsenmaker. Een uurtje later ben ik 45 euro armer, maar een nieuwe originele anti-lekband is vakkundig geplaatst. Ik ben moe en het is misschien niet slecht dat ik een verplichte rustdag moet inlassen. Ik kuier wat rond in het stadje en in de Stadsbucherei mag ik een uurtje op internet werken voor 2 euro. Bij deze.
In de hotels met hun wifi en hotspots gaan ze er blijkbaar vanuit dat je je eigen laptop bijhebt.

Reacties

Fietsen, fietsen, fietsen

Hey,
Je bent het schrijven nog niet verleerd, 't is leuk om je verslagjes te lezen!
450 km alweer. 't gaat goed vooruit, je zit al op een derde.
Ik hoop dat je niet al te veel van die doornatte dagen moet meemaken. En dat je niet elke dag bratwurst und schnitzel moet eten.
Hier alles oké, Janne is nog steeds dezelfde vrolijkheid. Ze is nu een paar daagjes naar het speelplein geweest en dat vindt ze niet zo leuk. Nog eventjes doorbijten net als mama en papa en dan kan ze op vakantie. We kijken er enorm naar uit.
Vandaag was het D-day voor Erik; hij is een motor rijker.
Solidair als we zijn hebben we vanavond ook bratwurst gegeten zodat we een beetje een idee hebben dat we erbij zijn. We blijven je nauwlettend volgen en duimen verder.

Groetjes en een dikke kus en knuuuuuuuuuuffel van Janne.
Doeidoei!

En lekker dat i was!

Ik moet bekennen dat de Bratwursten (ja, ja, meervoud, we lucky basterds) gut waren! En het lijkt me ook deftig spul om Duitsche etappes op te doen. Mit Kartoffelstoempf mit ein Kuilchen drin für die Jus natürlich.
Je doet het blijkbaar heel goed, 450 km is al een heel eind. Er zijn weken bij dat ik het niet fiets ;-). Doe verder zoals je nu doet, rij geen banden meer 'kletskop', keep de verhaaltjes coming als je een PC voorbij fietst en we rijden in ons hoofd een klein beetje mee. Lekker makkelijk vanuit de luie stoel op de digitale kaart, zo zijn we dan ook wel weer.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden