Vrijdag 22 Augustus (dag 8) Maubourget - Maubourget 0 km rustdag

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Ik wordt door het Logis naar een ander Logis de France doorgestuurd, 4 km verder op naar Tarbes. Ik kan niet blijven wegens volzet wegens "les fêtes de torro de Maubourget". Ik voel mij koortsachtig en onwel. De 2 "wespen"steken baren mij zorgen. Ze worden steeds roder. De madame van het Logis rijdt met mij naar haar docteur généraliste, een vriendelijke man. Hij stelt vast dat ik 2 tekenbeten heb en schrijft mij 5 dagen Monozeclar voor. Ik heb ook een "coup de fatigue". Voor de rest ben ik kerngezond. "Quant vous voulez arriver à Compostèle, il faut réposer de temps en temps, madame". Dus verplicht ik mij tot een dagje rust en blijf de ganse namiddag horizontaal. Het kan mij niet meer schelen. Buiten regent het toch en probeert het te donderen. De formule 1/2 pension is hier s'avonds uitstekend. Een deegbuideltje met geitekaas en groentjes, ratatouille van kalfsvlees met tagliatelli en sorbet van passievruchten voor een prijs dat in België niet meer mogelijk is.

Reacties

Hallo Ruth, hoe gaat het met

Hallo Ruth,
hoe gaat het met de wespensteek ? Ik bewonder je kracht en moed
Lydia is even binnengesprongen deze namiddag
Ik had de kleinkinderen en ben nu ook wat moe
ik volg je zeker tijdens deze tocht en wens je veel sterkte
annemie

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden