Proloog

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Er resten mij slechts 3 weken en er moet nog zoveel geregeld worden. Daarbij nog die belastingsbrief die veel te laat komt, de autokontrole die nog komt aankloppen... Faalangst steekt de kop op. Ik die altijd alles zó probeer onder kontrole te houden, sta op het punt een huzarenstukje te beginnen waarbij ik mij nauwelijks kan voorstellen wat er allemaal kan gebeuren. Ik kan evengoed naar de maan vliegen. Ik begin nogal nerveus te worden.
Tijdens de wintermaanden en de lente heb ik ongeveer 1100 km afgelegd op mijn hometrainer in stand 2 en 3 (lichtjes bergop) met een gemiddelde van 18 per uur in sessies van 20 minuten tot 1 uur. Sinds maart heb ik op mijn fiets ongeveer 1000 km afgelegd in ritten van 40 à 60 km op heuvelachtig terein met 6 tot 12 kg bagage (betonblokken). Zal dit voldoende zijn?
Frank Deboosere legt 6000 km per jaar af op zijn damesfiets. Wat ik geoefend heb stelt dus niet zoveel voor.
Ik heb geleerd dat je op je 59ste schromelijk te laat bent om nog een echte fietstoerist te worden. Ik kan mij hoogstens beschouwen als een goed geoefende fietster. Zou je geloven dat ik er s'nachts niet meer van slaap?

Het is mijn bedoeling regelmatig een verslagje door te sturen als ik dan toch eens in een hotelletje verblijf of in een camping voorzien van internet. Allé, als ik er de tijd voor heb. Anders stuur ik wel een sms-je of zo. Ik probeer zeker kontakt te houden en beloof goed voor mijzelf te zorgen.

Dank je écht Erik voor het ontwikkelen van deze weblog. Het was prima samen te werken met mijn schoonzoon, en dit in moeilijke omstandigheden.

31 mei 2007. Nog 2 keer slapen en het is zover. Alles is zowat geregeld maar toch blijf ik gespannen. Mijn bagage weegt, fietszakken incluis, 22 Kg en ik heb niet eens zoveel mee!? Ik moet mij echt beperken tot het meest noodzakelijke en moet dus compromissen sluiten. Ideaal is 15 Kg staat in de "boekskes". Selecteren dan maar: Tevas zijn te zwaar, haardrogertje vliegt er uit, een t-shirt minder, 2 pannetjes in plaats van 3... Nu besef ik dat mijn leven zich inderdaad zal herleiden tot het meest essentiële. En toch moet die gsm mee. Wist je dat die batterij-oplader al bijna 300gr weegt?

Reacties

Thanks

As soon as you see the Generate switch on the downloaded and install program, press it and also you will find a swimming pool of alphanumeric codes on the text field, just listed below the Generate and also Departure switches.

Ni

Ni panikere! Kalm blijve!! Haai!

Haai

Niet panikere, kalm blijve! Haai! Ik ben de Joeri en ik ga da dier in goeie bane leiden. Haai

Hartelijkt bedankt Joeri, ik

Hartelijkt bedankt Joeri, ik wist niet dat je het zo voor mij had. Misschien kan je mij volgen met de mobilhome?

Groetjes,
Vanwege Ruth die beslist zál aankomen in Santiago.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden