Maandag 27 Mei 2013 (dag 2) Lussac – Cadillac 48 km.

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Rond 9 uur is het zover. Moedig springen we de fiets op. We moeten nog duidelijk wennen aan de zware fietszakken, alles samen ongeveer 22 kg. De rit loopt dwars door de druivenvelden met ronkende kasteelnamen. St. Emilion is een zeer gezellig stadje waar het moeilijk is te weerstaan aan de terrasjes. Aan de gevels hangen prijslijsten met bekende en minder bekende namen. Petrus, Rothschild en andere ontbreken niet. Er was stralend weer beloofd! 10 km verder begint het te druppelen zodat we tóch tegen onze zin de regenjas moeten bovenhalen. De ene heuvel volgt de andere op beplant met wijnranken. Door de koude lente weet men nu al dat het een slecht wijnjaar wordt. De groei van de druiven is een maand te laat. Tamelijk vermoeid dalen we af naar Cadillac dat helemaal gedomineerd wordt door een feodaal kasteel. We vinden het enige hotelletje “ouvert”. De kop is er af. De eetgewoontes verschillen al tamelijk want onze hongerige magen moeten tot 19 u30 wachten.


Reacties

Bluestack

Overview Bluestacks App Player is a free utility that allows you to run a complete Android device on your Windows PC.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden