Maandag 19 September 2011 (Dag 36) St.Gilles – St.Etienne-du-Grès 44 km.

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Inderdaad,, de zon is weer van de partij. Niets meer te bemerken van de regen gisteren. Zelfs geen plas meer te bespeuren. We vatten het laatste stukje camargue aan. De laatste witte paarden, de laatste zwarte stieren. Vaarwel! Zonder verpinken doorkruisen we Arles, die ons niet meer kan bekoren. Voor we het weten staan we weer op de heuvel aan de molen van Daudet. Dit was de aller allerlaatste klim aan 4% over 2 km. Na de gebruikelijke “plat du jour” in Fontvielle staan we voor een gesloten campingdeur ‘fermeture annuelle jusqu’à avril”. Een week geleden was deze nog open?! 6 km verder richting Avignon is er nog een camping. We worden er goed ontvangen. “Mais oui, il y a encore de la place, installez vous”. Het dichte bladerdak van de oude platanen garanderen genoeg schaduw. De wind wakkert aan en een forse kille bries steekt op. We maken kennis met de beruchte mistral. De temperatuur zakt fel. We zoeken onze fleece die na weken diep vanonder in de fietszak zit. Rond 19u30 is het al donker. We kruipen diep in onze slaapzak. De ganse nacht giert de wind onophoudelijk door de dichte boomkruinen. Zou de herfst hier ook in aantocht zijn?

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden