Maandag 18 juni (dag 17) Rochecorbon - Marcilly-sur- Vienne (59 km)

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Oef, geen regen maar strepen zon die door een watten deken priemen. De graanvelden zijn platgeregend en hier en daar vlucht een konijntje voor het aankomend geweld. Het is een rustige en aangename rit. De camping heeft maar 2** maar beslist 1 te weinig. Mijn "terras" heeft uit op de Vienne waarop regelmatig kayakkers voorbij roeien. Ik doe wat inkopen in het op en top franse dorpje waar je bij de bakker ook zeep en tomaten kan kopen. Ik maak een feestmaal met een flesje Muscadet Waarbij ik mij beter en gelukkiger en toffer voel. Op de camping staat behalve ik nog een Engelsman die zijn oren niet gelooft als ik hem vertel dat ik met mijn fiets uit Belgie gereden kom. Is dit geen prachtige dag?

Reacties

Om op je vraag te

Om op je vraag te antwoorden, waarschijnlijk wel! Zo eet je nog op z'n Duits Wurst mit Brot (en wat Vlaamse Chocolat) en de volgende dag zit je in een authentiek Frans dorpje met een flinke Muscadet op je gemak kayakje te kijken. Je zou daar inderdaa beter en gelukkiger en toffer van moeten worden ja. Dat zijn de momenten waar je het ook voor doet....

helaba

Niet jaloers worden hé
Groetjes,
Vanwege Ruth die beslist zál aankomen in Santiago.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden