Maandag 18 Augustus (Dag 4) Moissac - Lectoure (66 km)

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Ik had het nog kunnen weten van verleden jaar. Op maandag zijn in Frankrijk alle Bakkers gesloten, dus ook in Moissac. Zonder ontbijt vertrek ik voor een zware rit als ik de kaartjes met de hoogteprofielen mag geloven.Algauw staan de zonnebloemen rondborstig te schaterlachen in de verzengende hitte van 36° C. De druifjes van de Armagnac voelen zich lekker onder de azuurblauwe hemel. Op de fiets is het zwaar. Een opeenvolging van heuvels kms lang tot soms 10%. Een Schot komt "gezwind" voorbij gepeddeld. Mijn kuiten zijn dan ook slechts een flauw afgietsel van de zijne. Hij begrijpt mijn Engels vrij vlot. De lessen Engelse konversatie beginnen zijn vruchten af te werpen. Hij is ook op weg naar Compostela vanuit de Auvergne. Regelmatig moet ik af de fiets om lucht te happen. Na 4 liter water bereik ik halfdood of levend Lectoure. De 4 sterren caming is veel te druk maar de douche met sproeiers van langs alle kanten is hemels. Ons auto verkeer is slecht voor de natuur. Niet omwille van de CO2. Gisteren zag ik een dode vos op de weg. Vandaag 2 omvergereden herten in de gracht...

Reacties

menggunakan hukuman - 4: 1

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden