Maandag 12 September 2011 (Dag 29) Avignon – Fontvielle 39 km.

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

We reserveren 4 nachten voor als we de volgende week terugkomen. Dan sukkelen we Avignon uit richting Arles, weg uit de helse stadsdrukte. Na 4 weken fietsen in de natuur met verlaten velden en doodlijkende dorpjes zijn we dit lawaai niet meer gewoon. Ik heb slecht geslapen wegens tergende muggen die het op mijn bloed gemunt hebben. Fons heeft ook bezoek gehad want hij is hier en daar versierd met jeukende bulten. De benen zijn niet opperbest. Het wordt voor de zoveelste dag op rij bloedheet. De zon brandt ongenadig aan de blauwe hemelkoepel. De route is vlak en niet begeesterend mooi. We fietsen langs brede autobanen mét fietspaden. De eerste fietspaden sinds 1350 km! Al gauw staan we in het centrum van Fontvielle. We vinden er een prachtige camping midden in een bos van kurkdroge sparren en dennen. “Geen vuurtjes maken” waarschuwt men aan de receptie “het brandalarm in de streek staat op rood”. Een siesta proberen in het overwarme tentje is niet te doen. De dagen worden korter, de duisternis treedt iedere dag wat vroeger in. Met al dat hoogzomerweer zou men vergeten dat we reeds half september zijn. We zijn nog slechts ongeveer 75 km van St.Maries verwijderd.
Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden