Ik heb beslist

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Ik heb beslist mijn pelgrimstocht naar Compostela vanaf half augustus verder af te werken met de fiets. Zeer waarschijnlijk ergens vanaf Rocamadour in de Dordognestreek. Dan is het nog ongeveer 1450 km. Tenzij... ja, je weet maar nooit. Ik heb alvast het stof van mijn hometrainer geveegd want het komt er nu op aan mijn conditie minstens op het peil van vorig jaar te brengen. De zweetdoekjes liggen klaar, mijn fietsbroek en truitje zijn als nieuw gewassen en passen nog perfect. Dit bewijst dat ik in het najaar niet veel kilos ben aangekomen. Dit is al positief. Om buiten te fietsen vind ik het nog veel te koud. Hoe meer ik terug met Compostela bezig ben, hoe harder het terug begint te kriebelen. Het kriebelt verdorie in mijn keel. Rustig maar! Er liggen nóg virussen op de loer.

Reacties

gseb results

check it right now for HSE result gseb results

Many metals are used in

Many metals are used in crowns such as gold alloy, other alloys such as palladium, or base-metal alloys like nickel or chromium. Metal crowns generally require less tooth structure to be removed in their implementation and tooth wear to opposing teeth is minimal. Metal crowns generally last the longest, with their unnatural metallic color being the main drawback. create icloud account

Dag Ruth, Ik heb met heel

Dag Ruth,

Ik heb met heel veel bewondering jouw blog gelezen. Je hebt een fantastische prestatie geleverd. Je bent jezelf fysisch en psychisch tegengekomen en dit is het positieve van deze onderneming. Het zal je zeker sterken in een verder - nieuw leven wat dit ook mogen zijn. Het getuigt van karaktersterkte dat je die onderneming nu ook wilt volbrengen.
Ik wens jou een dikke proficiat en heel veel succes en genot aan het vervolg.
Vriendelijke groeten,

Danny reisbegeleider OKRA

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden