Donderdag 7 juni (dag 6) Bony - Noyen (68 km) - reeds 350km afgelegd

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Ik zit voor de 2de maal in een hotel. Eigenlijk te duur maar hier is er internet! Rustige rit door het glooiende landschap van Picardie. Nevelig maar warm genoeg. Geen zon, dus vandaag zal ik niet verbranden. Deze avond is onweer voorspeld. De dorpjes zijn in slaaptoestand, je kan er niets drinken en voedsel vinden is een probleem. Het landschap is bezaaid met herinneringen aan de oorlogen : aandenkingsbeelden en kerkhoven op de meest onverwachte plekjes. Langs de weg staat het hier vol klaprozen. Ik word moe en tegen Compiegne zal ik proberen een dagje uit te rusten. Het alleen zijn valt voorlopig mee.
Noyen is een gezellig stadje met een prachtige vroeg-gotische kathedraal. De eerste bisschop rond 530 was Saint Médard, één van onze wereldberoemde ijsheiligen.

Ik heb al kosten! Het batterijtje van mijn uurwerk is plat, maar reeds vervangen. Wat zou ik zonder uurwerk doen?
23u15. Zopas is er een "tres violant" onweer overgetrokken. De ramen van het hotel trilden in hun hengsels. Gelukkig lig ik niet in mijn tentje. Ik wordt plots bang. Sint Jacob, behoede mij voor natuurrampen. Ik kan maar niet slapen. Achteraf zie ik op Tv dat een dorpje waar ik enkele uren geleden was door gereden, helemaal is ondergestroomd door een wolkbreuk, sinds 20 jaar niet meer gebeurd. Dank U hierboven dat ik daaar niet in zat.
Reacties

I read that Post and got it

I read that Post and got it fine and educational. It would be ideal if you share more like that... packers and movers pune

seo

A debt of gratitude is in order for this incredible post, i discover it exceptionally intriguing and extremely well thoroughly considered and set up together. I anticipate perusing your work later on. look at this

Your online journal

Your online journal furnished us with significant data to work with. Each and every tips of your post are marvelous. You rock for sharing. Continue blogging.. tattoo supply

Je bent dus al een heel eind

Je bent dus al een heel eind gevorderd! 350 kilometer in 6 dagen, petje, of indien gewenst klak, af. Laat maar een fotootje van de klaprozen komen, ik ben benieuwd!

ps: wat moet je met een uurwerk als je zeeën van tijd hebt....?

Internet

Hier ook.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden