Donderdag 4 September dag21 Burgos Hontanas 47 km

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Ontnuchtering als ik de kazerneachtige refuge verlaat. Het regent. In Spanje. En dit in het voorgeborgte van de broeierig hete meseta. Het miezelt, dan stopt het even, daarna komt de volle laag. Zouden het hier ook oude wijven zijn. Senioras viejas. Een strogeel landschap in de gietende regen. Is dit realisme of surrealisme. In Iglesias schuil ik in een bouwwerf. Plots vliegen er planken, mortel en stenen naar beneden. Straks is er nog een barst in mijn fietshelm. In Hontanas vind ik het welletjes. Ik spring de albergue de Puntido binnen. De douche dient nu niet om het overvloedige zweet weg te spoelen maar de witgrijze modder. Om 3 uur kan ik nog net aanschuiven aan de comida. Pasta, biefstuk friet en dessert met wijn, alles voor 9 euro. Vanaf de Rioja zet men de fles wijn ontkurkt op tafel alsof het water is. Wat zou jij dan drinken.... Ik dus ook. Ik laat me eventjes gaan, de benen ontzwellen. I feel good. Vraagtekens, accenten kan ik hier niet invullen want dit is een onmogelijk toetsenbord. Mijn verontschuldigingen hiervoor.


Reacties

I"m happy to see the immense

I"m happy to see the immense point of interest here!. packers and movers pune rates

A debt of gratitude is in

A debt of gratitude is in order for setting aside an ideal opportunity to examine this, I feel unequivocally about it and adoration adapting more on this subject. On the off chance that conceivable, as you pick up aptitude, would you psyche overhauling your web journal with additional data? It is to a great degree accommodating for me. kit tattoo

maan roos ik ik zit bij

maan roos ik
ik zit bij meester Jan

geertje

p.s. : nu geen heimwee krijgen hè.
du vin, du pain(spaanse versie weliswaar) et... nen vélo, meer heb je toch niet nodig?!

Hela hola stop stop. niet zo

Hela hola stop stop. niet zo snel Ruth strak ben je al in Compostela.
Hoe was het verloop aan de grens was de kontrole streng?
Was je een beetje bang toen die planken en stenen vielen

GENIET VAN HET LANDSCHAP EN HOU DE MOED ER IN

MEREL

Maar neen, ik ga niet

Maar neen, ik ga niet stoppen, ik ben nu al veel te ver.

Oma

Vriendelijke groetjes,
Ruth, pelgrim in het verleden en in het heden

Bravo je fietst in regen.

Bravo je fietst in regen. Dat gebouw waar planken en stenen naar beneden vielen, stond dat gebouw op instorten of zo. fietsen fietsen fietsen en nog eens fietsen amaaaaaaaaaaaaaai zelfs na een gebroken zadel. Er zitten hier naast mij twee joekels van spinnen (kruispinnen en in een potje)
als ze ontsnappen durft moeke niet meer in haar bed voordat ze ze gevonden heeft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

groetjes van pieterjan en de rest!

Haha, nu moet ik toch hard

Haha, nu moet ik toch hard lachen

Vriendelijke groetjes,
Ruth, pelgrim in het verleden en in het heden

hey ho

Hela,

Zie je wel dat je het kunt. Je zit al verder dan vorig jaar! En dat meer dan halflevend - mooi gezegd- met die instelling kom je er zeker.
Het weer is bij ons in Valras vandaag ook minder. Deze nacht voor de eerste keer regen gehad en onze tent is waterdicht. Hier waren het gelukkig ook nog niet echt 'vieilles dames' maar geef toch maar de zon.
Jannes haar is inmiddels nog witter dan het haar van Erik. Ze doet het nog steeds goed.

Trap rustig verder en geniet er nog van. Dan doen wij dat ook.

Groetjes,

Erik, katrien en Janne

Groet vanuit nederland

hoi Ruth

Je maakt er zo wel een mooie rit van met al die wijn, ik wil wel bij je aan tafel zitten maar dan alleen voor het eten en de wijn het fietsen laat ik voor jouw alleen dat plezier wil ik je niet ontnemen.
het is al weer een poosje geleden dat ik heb gereageerd, en ik lees dat je tekebeten had inplaats van wespensteken, dat is wel heel wat anders. Zo te lezen zorg je wat beter voor je zelf, goed eten en drinken hoort erbij en ook nog genieten van je fietstocht hoort er ook bij.
Hier gaat alles goed, druk,druk,druk.we zijn alweer vergeten wat vakantie is. Erik en Katrien +Janne genieten nog van de Franse zon en vakantie en ze hebben het best naar de zin (denk ik).
Het weer is hier niet geweldig soms denk ik dat we al in de herfst zitten brrrr.
Volgende week ga ik als vrijwilliger een weekje met oudere mensen opstap het zijn mensen die in een rolstoel zitten en veel zorg nodig hebben en die nooit op vakantie gaan, wordt ook een soort pelgrims week zwaar en vermoeiend , maar hoop dat de mensen een fijne week hebben dan ben ik ook tevreden.
Ruth wij wensen je veel sterkte en heel veel moed en we fietsen in gedachten met je mee.
groet Dik en Femmie

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden