Donderdag 25 Augustus 2011 (Dag 11) Lunéville - Charmes 39 km.

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

We worden later wakker als gewoonlijk. Omdat in de verte donkere wolken dreigen en er voorbij Charmes weinig overnachtingsmogelijkheden zijn verkiezen we niet te ver te rijden en deze dag als een soort rustdag te beschouwen. We fietsen snel. Het is spannend. We fietsen tussen de donkere wolkenflarden door zonder nat te worden. Vlak na de middag rijden we over de Moezelbrug Charmes binnen, een gezellig toeristisch centrum maar met weinig historische gebouwen. De camping is verlaten. Het weer blijft wisselvallig. We boeken in de te chique plaatselijke Logis de France. We rusten uit op bed en voelen voor de eerste keer een algemene vermoeidheid opkomen. We kuieren een beetje door het stadje dat te klein is om er een ganse namiddag rond te lopen. Op de “méteo” voorspellen ze weinig goeds: “des orages et de la pluie importante”. We gaan op tijd onder de wol.
Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden