Dinsdag 12 juni (dag 11) Epône - Villers-le-Morhier (59 km)

  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.
  • : preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/esteen/ruth-is-onderweg.net/includes/unicode.inc on line 311.

Het is zeer mistig en koud als ik vertrek. Ik ben terug alleen met de vogeltjes, heuvel op heuvel af in 1 keer tor Maintenon. Onderweg vraag ik mij af wat ik met mijn verder leven wil aanvangen. Kom ik nog een nieuwe prins tegen? Wegens "route barrée" vind ik na 8 km rondrijden eindelijk de camping. Goed sanitair en een plaats zo groot als een voetbalveld. Aan de andere kant staat een solitaire fransman uit Valenciennes die hier in de omtrek moet zijn omwille van zijn werk, en liever in een tentje op een camping verblijft dan achter eenn stomme tv te zitten in een hotel. Shit! Hier is weer geen winkeltje. Gelukkig heb ik nog wat brood, sardientjes en een reep chocolade. Deze smaakt heerlijk, met nescafé op mijn brandertje gemaakt. De 3 laatste dagen was het behelpen met wat ik vond. Toch voel ik mij goed. Wordt ik nù pelgrim?

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet publiekelijk getoond worden.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Toegestane HTML-tags: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Regels en paragrafen worden automatisch gesplitst.

Meer informatie over formaatmogelijkheden